Причината за смъртта на О Джей Симпсън, който почина на 76-годишна възраст на

...
Причината за смъртта на О Джей Симпсън, който почина на 76-годишна възраст на
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на О Джей Симпсън

Причината за гибелта на О Джей Симпсън, който почина на 76-годишна възраст на 10 април, е разкрита.

Симпсън е умрял от метастазирал рак на простатата, удостовери дългогодишният му юрист Малкълм ЛаВергн. Семейството на Симпсън разгласи гибелта му в X (бивш Twitter ) на 11 април, един ден откакто умря.  

Симпсън се бореше с рака от май 2023 година, когато разгласи, че е болен.

O.J. Simpson's Cause of Death Revealed
— People (@people)
„ Бях съвсем сигурен, че гибелта му е заради рака на простатата; в последна сметка това се оказа повода “ , споделя юристът.

„ Той си мислеше, че го е победил “, прибавя той. „ Но знаете по какъв начин протичат раковите болести. Те се завръщат за възмездие. “

Въпреки триумфите си на терена, Симпсън стана по-известен със скандалната си оправдателна присъда за двойно ликвидиране по време на „ Процесът на века “. Симпсън беше съден по отношение на бруталните убийства през 1994 година на някогашната му съпруга Никол Браун Симпсън и нейния приятел Рон Голдман в дома ѝ в Лос Анджелис. През 1995 година Симпсън бе оневинен. 

Впоследствие семействата Браун и Голдман съдят Симпсън за непозволена гибел и печелят делото. През 1997 година той беше помолен да заплати 33,5 милиона $ на фамилиите. Към момента на гибелта си той не бил направил това заплащане.

„ Той все още дължи настоящия статус на правосъдното решение “ , каза по-рано Дейвид Кук, който съставлява бащата на Рон, Фред Голдман. Той означи, че заради невъзможността на Симпсън да заплати на фамилията, дължимите пари с лихвите към този момент са повече от 114 милиона $. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР